Surfin Byron Bay

Å dra til Byron Bay innebærer at du i løpet av oppholdet ditt MÅ prøve å surfe MINST en gang. For meg var dette i dag! ( og det blir nok ikke den siste!) Britiske Stu var min surfecoach for dagen, og som alle andre "utlendinger" her nede skulle han bare til Byron for å surfe...og bestemte seg for å bli. Det er nå ett og et halvt år siden.      Stu jobber på Black Dog Surf School sammen med dama si. Som, ikke overraskende, skulle bare til Byron Bay for å sjekke ut en viss butikk(Spell) og bestemte seg for å bli. 

Etter surfekurset med Stu fikk jeg nesten lyst til å bli selv skal jeg innrømme! 

Stu hjelper meg ut!   

Og så var jeg on my own!     

JADDA ! 

Videobevis !  [wpvideo xrSYSOHd]    Hayden var passe fornøyd han også! Så fornøyd at vi gjentar suksessen i morgen !

Tre ting jeg har lært fra i dag: 

1. Du kan bli litt stiv og støl på uante steder på kroppen.

2. Ikke stress! Det lønner seg å "vente" på en god bølge. Sjukt dårlig på dette, men utrolig gøy når man treffer riktig!

3. TRene senere på dagen? Ehhh, glem det! Surfing er trening i seg selv gitt!! 

  Har et mission når jeg kommer hjem merker jeg! Lage tidenes beste surfespilleliste! På tide å grave i mine gamle cd-er fra tiden da jeg jobbet i rockeradiokanalen P4 Bandit😛

Hyl ut om du sitter inne med en sang eller ti som definitivt bør være med!

-DJ Surfs up-