Hippie land

Når det regner på ferie gjelder det å google seg frem til butikker/steder/restauranter det er vel verdt å besøke. Heldigvis er jeg alltid godt forberedt,  og hadde allerede flere ting på plakaten!  Butikken Spell var en av dem, hippiebyen Nimbin var nr. 2 på lista. For de som synes det kryr av dreadlocks og hempkledde ungdommer i Byron, ta en tur til Nimbin du! 

Første som møter deg når du spaserer langs hovedgata i Nimbin:      Eller hva med å joine en fest her nede?  

Og trenger man ett nytt pass på ambassaden, får man garantert passet sitt påskrevet her: 

  Nimbin backpacker hotel. Tipper det har bodd mang en hippie i denne bygningen: 

  

Der det er husrom er det hjerterom!  Byen er faktisk full av hjerter når du tar en nærmere titt hvor enn du går!

 

    

 Et typisk hus i Nimbin! ☀️

   Så om du føler at Byron er litt for lite hippie for deg, er det virkelig verdt å ta en tur hit!  Og jeg anbefaler Raw Cacao-smoothien der! Det inneholder råkakao, bananer og dadler. Fest i munnen med andre ord!

-DJ Pop Up-