Down under

img_2018-0.jpg

35 timer på reisefot gjør noe med kroppen gitt! Dag 3 her i Australia, og jeg våkna 02.35! JADDA! Opp tidlig! Har drukket 5 kopper te, scrolla på insta i et par timer og vært inne på x antall perifere venner på Face for å slå i hjel tid! Og nå, på tide med en liten bildeoppdatering fra down under! Utsikten fra leiligheten vi bor i. Beach life rett over veien!   Typisk skilt her nede for de som tilbringer mesteparten av tiden sin på beachen!  Som er typ ALLE.  Og jeg som trodde at jeg hadde en fin bakgård hjemme i Norge...    Åja. Tidenes hyggeligste vei ned til stranda da eller..

  

60% her nede kjører rundt i sånne biler...hippie heaven ❤️

 

Om du trodde bikram yoga var så trendy.. Nei nei, hot TROPICAL yoga er det som gjelder!    I give you verdens beste frokost! Acai bowl!   

👍 

Da melder jeg flytting via denne bloggposten, Altinn. Ok?    Dagens gjøremål:  

Beach life for life!

Stay tuned for flere bildedryss når WIFI og jeg er på nett igjen 😛

-DJ Pop Up-