Canada goosebumps!

Sommer kommer, men jaggu erre verdt å glede seg til vinteren også dere! Spes etter at jeg titta på den nye kolleksjonen til Canada Goose, eller Canada Goosebumps som jeg liker å kalle dem!

Møtte søte Camilla og @siglor, og vi prøvde jakker til den store gullmedaljen! Fargefest altså!

IMG_0758

Prøvde også Goose-jakka som sjølveste David Beckham har! Canada G i bomberjacket style.

IMG_0722

En annen funky jakke er denne! Den ser kanskje helt normal ut ved første øyekast, men jaggu har den ikke en artig liten detalj, som passer perfekt på en norsk vinterdag når man trasker rundt på butikken og jakka er varm som et uvær...

IMG_0742

Jadda! To stropper inni jakka gjør at den kan henge lekent over ryggen mens man kan konsentrere seg om shoppeturen istedenfor svetten som siler!

IMG_0737

Men hey, sjekk denne monsterjakka her. Holder meg varm på Antarktis regner jeg med. De mange gangene jeg drar dit!

Men snasen var den! Og hvorfor holder jeg den filmklapperen da? Dere har vel kanskje lagt merke til at på kjølige filmsett dukker det ofte opp bilder av folk med Goose-jakker på? Jepp! Den uoffisielle filmset-jakka har den jaggu blitt!

        IMG_0868

Ligths, camer, action! Jeg vet hvilken jakke jeg skal gå for den dagen jeg blir en anerkjent filmregissør!

- Pop Up-