Blåmandag

Så var pølsene fortært, bunaden(ene for min del. Sjekk @stinehar på Instagram. Har visst flere gitt! ) hengt tilbake i skapet til neste år og bilder av pavlovakaker i alskens former forsvinner sakte, men sikkert ut av feeden på Instagram. 18.mai. Blåmandag for mange, kanskje den derfor sola bestemte seg for å skinne som bare det!  Ettersom jeg fortsatt sliter litt med den morratreningen etter to ukers treningstrøkk i Tyrkia, var det passe deilig å starte dagen på Grand Hotel med et frokostmøte med Anne Marte og Sølve.KK Treningscamp sto på agendaen og jeg kan si så mye som at dere bør glede dere frøktelig mye om dere nå har bestemt dere for å dra på neste års camp eller allerede har planer om å dra i september!!!

   Litt sultne!

 

To dager på rad med gigafrokoster dere! Det har jaggu gjort at denne energipilla her snart er lada opp for hele sommeren til å sprette opp av loppekassa tidlig som rakkern!!

Kan anbefales!!!  

-DJ Pop Up-