Sesongens must haves

Ehhh, det var vel en tittel som hører mer hjemme på en moteblogg vil jeg tørre å påstå! Men innimellom må jo denne frøkna her også følge litt med på motebildet! " Det er lov å ta på seg noe annet enn treningstøy" som mamma ofte sier til meg. Og jeg lover å prøve, mamma! Men når også catwalken skriker sporty mote , DA er det passe okei å være meg! Lykken var derfor stor da jeg fikk titte på høstkolleksjonen til HM i dag. De har blandet 70-tallets mønstermani med futuristiske festplagg med en sporty vri!    På med partyhatten og festvesten !

 Og la oss ikke glemme moon bootsa da dere!

Eller hva med en statementjakke? Føler dette kan bli en vinner i høst!  Som ivrig sykkelentusiast elsker jeg å bruke sekk!! Nå kan jeg derfor bli #trendyitrafikken!

 På tide å kaste den slitte joggebuksa og slenge på seg denne istedet! Nå gleder jeg meg til høsten dere! 

  

Alle plaggene kommer i september, forutenom sekken som straks kommer i en HM-butikk nær deg! Gjett hvem som skal sykle til butikken da!!! 

-DJ Pop Up-