JADDA! JOBBE PÅ!

img_0231.jpg

Da var man hjemme igjen etter to nesten ubeskrivelige uker i Tyrkia i anledning KK Treningscamp. Men hei, jeg MÅ jo bare prøve å forklare hvordan det faktisk er å tilbringe 14 dager på et all inclusive hotell med treningsgale/treningsglade damer som alle står opp velvillig kl. 05.30 for å gjøre yoga til lyden av bølgeskvulp, etterfulgt av en løpetur på stranden med musikk fra undertegnende før magan skriker etter dagens FØRSTE frokost. Ja, for på campen snakker vi nemlig TO frokoster. Second breakfast ble raskt et etablert uttrykk på campen. For DET er virkelig på sin plass når man i gjennomsnittet ligger på rundt 4-5 treningsøkter på en dag og energinivået dagen gjennom er typ sånn her:

DSC07830

Og man har hang up-konkurranse med karer som han her:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og slik går no dagan. Livet på KK Camp ligner virkelig ikke på noe annet. For å sitere meg selv fra åpningsshowet uke 2: Vi er i en treningsboble. En treningsboble full av nye bekjentskap, sol, trening, energi i bøtter og spann og magiske øyeblikk. Livet der hjemme? Det er der når vi kommer tilbake. På campen er det viktig at vi lever i nuet. Vi følger campregel nr. 1, utarbeidet nøye av Gjyri Helen Werp. IKKE LENGTE HJEM! Nettopp. En uke der du kun har deg selv å tenke på! Når du skal stå opp, hvor mange treningstimer du skal gå på, hva du skal spise, når du skal sove, lese en bok, ta en time out, ta et glass vin, stå opp 05.30 for å oppleve en time med yoga i soloppgang. ALT er opp til DEG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men du? Her handler det heller ikke bare om å trene altså! Noe av det beste med turen er alle de hyggelige folka man møter på! Og gjerne år etter år! True story! År etter år kommer de tilbake for å oppleve den magien som oppstår på KK Camp. Ser ut som disse damene har det helt ålreit eller hva???:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å teste nye ting er en del av KK Camp. Her testa jeg bungee i deilige 25 grader! Svettefest med andre ord!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og kreativiteten blomstrer når man er på treningscamp. En huske er ikke bare en huske...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den kan også brukes til å trene med! Her kan man kjøre på med et par delige mageøvelser for eksempel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tre støkk svette folk etter Eurovision Høypuls med dritten i midten! Eller Sølve som vi kaller han. Vi snakker allsang på HØYT nivå! Her er det stemmen som skal få kjørt seg mer enn kroppen sa Sølve, men selv synes jeg at kroppen fikk kjørt seg heftig! Altså, HALLO hvem tar ikke av når EUFOOORIAAA dundrer høyt over musikkanlegget og 30 glade damer er klare for å riste på rumpa`??? #treningsglede altså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men det er viktig å slappe av mellom slaga! Et par timer på stranda der cola lighten går ned på høykant! Ahhh!!!! Pur lykke!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så var det denna jobben min på campen da! Frøken JADDA eller JOBBE PÅ vil nok noen kalle meg! Oppgaven min er å motivere folk til å trene med musikken min. Og jeg kom gjerne løpende  og poppet opp overalt! Her på en løpetur med disse fantastiske folka!

IMG_0033

Dessuten hadde jeg rollen som konferansier på uke nr 2. JADDA! Popupdj var Camp-moderen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og la oss ikke glemme den deilige maten vi mesker oss i! Nå tok jeg ikke mange matbilder, men jeg vil gjerne vise dere noe jeg ble veldig glad for! Dette er dessuten noe  jeg virkelig brenner for også. BALANSE. Det vil si en fin balanse mellom all den harde treningen vi driver med og det å kose seg gløgg! For det er jo det livet handler om dere! Vi MÅ kunne nyte øyeblikkene!  Derfor fikk jeg store tallerkenøyne da jeg oppdaget hva man kunne velge til frokost: IMG_9851 Choco pops! Flashbacks til tida da jeg løp i rekordfart hjem fra skolen for å rekke Fresh Prince of Bel Air og ei bolle med Choco Pops før mamma kom hjem og ba meg om ikke  spise meg mett på sukkerbollen min før hun lagde middag! Hello, never! Har en MILLION andre bilder fra campen som jeg garantert kommer til å poste senere, men om dere virkelig lurer på hvordan det ser ut der nede, anbefaler jeg dere å ta en titt på Instagram-kontoen @kktreningscamp!

I september er det pån igjen! Gleder meg!!!!!

-DJ Pop Up-