TBT Klassebildet...og hva det ledet til

Klassebildet. Bildet som liksom skal representere deg og ditt år på vgs. Hvem hang du med, hvilke fag likte du, hvem var favorittlæreren din og det viktigste: Hvem var du forelsket i? Alle disse minnene kommer sterkt frem i det jeg tar en titt på klassebildet mitt fra Hartvig Nissen vgs. Året var 2014, og jeg og de andre jentene i klassen hadde bestemt at vi alle skulle kle oss i antrekk som vi følte representerte oss på en god måte. Og for min del var dette selvfølgelig aerobic fra 80-tallet. IMG_6865

Jeg husker jeg ofte drømte at en dag skulle jeg bli oppdaget. En dag skulle en aerobictalentspeider oppdage meg da jeg troppet opp hver onsdag på step intervall på Friskis og Svettis i Vika. "WOW, Stine! For noen moves! For et engasjement! Dette må du gjøre på heltid! Dropp skolen! Sats på aerobic!" Dessverre har aldri koordinasjonen og jeg spilt på samme lag, selv om jeg trodde det. Likevl har ikke dette hindret meg fra å delta på slike timer! Og det beste? Nå kan man jo også gjøre det hjemme i stua takket være de mange aerobicvideoene på Tubern. Legg merke til hun med lilla topp og lyst hår. Der har du meg ass. Ivrigheten selv! SÅ dere, om dere har 6 min til rådighet- lets go!!!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u5N8Zt8brTo]