Tidlig en søndagsmorgen...

Reisefeber. Det er vel det du kan kalle det når jeg våkner 04.40 en søndagsmorgen i april. Nå er jeg ikke et B-menneske som dere sikkert har skjønt, men dette var da satans så tidlig for meg til og med! Derfor benyttet jeg anledningen til å ta meg en aldri så liten løpetur for å hente sykkelen min ved Oslo Konserthus som jeg satte igjen etter KK Dagen.

Følte for å sette litt farge på denne søndagen. Gir meg selv terningkast fem!

IMG_8770

Og dette er grunnen til at det er verdt å stå opp tidlig dere. Sjekk så fint!

IMG_8782Løp fra Bestum til Munkedamsveien, cirka 5 km som tok 30 kjappe minutter. Rolig og deilig tur for å varme opp til de neste to ukene i Tyrkia der hver dag starter med en deilig løpetur på stranden! Herrefred, som jeg gleder meg! Skal prøve å blogge derfra selvom WIFI foreløpig er et ord de ikke har knyttet godt bekjentskap med! Ei lita bonuslåt til dere på tampen her. Denne låta får meg i ordentlig vårstemning! Jeg tenker roadtrips, lukten av syriner, smaken av båtis og luftige kjoler. Ahh, vår! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wUXRTIeO6w4]

Ha en fantastisk søndag!!

- DJ Pop Up-