KK dagen 2015

Det er sjelden jeg har en casual friday på jobb( øhh, eller vent litt. Det er sjelden jeg har casual days...) I går var intet unntak! KK Dagen 2015! Oslo Konserthus bugnet av flotte damer, alle klare for litt shopping, bobler og motiverende foredrag! Og undertegnede hadde som oppgave å være den utegående reporteren til selveste Solveig Kloppen! Solveig og jeg hadde valgt ut våre beste antrekk:

 

Mens Solveig sto på scenen og underholdt en haug av damer, var jeg ute i foajeen og passet på shoppingstands og vinen, mehhe. Passer meg perfekt! 

 

Hadde et foajee-skifte også.  Treningsklær og vin. Da blir man fin! 

Passet på å legge inn et par air squats. Med ballonger. Vil ikke slite meg fullstendig ut vettu!   

For de som følger meg på snapchat(stinita) så fikk dere sikkert med dere at Thomas Ulsrud fra curlinglandslaget dukket opp! Vi kjempet litt om oppmerksomheten i våre antrekk gitt! Buksa til Thomas minte meg aller mest om russetiden fortalte jeg han. Så der sto vi og mimra, jeg til min russetid i 2004 og han til sin en gang på 90-tallet. 

Så traff jeg på hu her da vettu! Som var russ før jeg ble født tror jeg! Guri Schanke. 

Følte meg som en ekte kjendis da jeg fikk mitt eget backstagerom med en S på!!! 

Og denne vakre dama her tok virkelig pusten fra meg! Gisella,  you rock!!! Hun var med i en av de flotteste moteseriene i KK Stil der vi hentet modeller fra #kknaturlig.  

Og han her da! Barskingen selv! Lars Monsen!   Vi snakket blant annet om hva som skjer med folk når de sitter rundt et bål. Folk åpner seg! Det er så sant så sant, Monsen!  God du!

 

Må ikke glemme å nevne den flotte sminkedama mi! Kristin Blystad-Collins. Hun har levd litt av et kult liv som stylist for flere engelske og norske rockestjerner. Gikk på samme skole som Freddie Mercury blant annet. Tenk å være ung på 60/70-tallet a!!!  

Edit 

Avsluttet dagen på den perfekte måten. Ei lita sklitur på Tjuvholmen!  

Nå pakker jeg kofferten min for to uker i Tyrkia! KK Treningscamp, here I come!

- DJ Pop Up-