Deilig å være DJ Pop Up i Danmark

Danmark dere! Landet kjent for pølser, øl og sykt mange folk med en kartoffel sittende i halsen, har faktisk annet å by på enn sine røde pølser. Her er det også flust av sportsaktiviteter å finne på! Man må bare vite hvor man skal dra hen! Så hva passer vel bedre enn et sportshotell! Comwell sportshotell ligger i Rebild Bakker, en bydel like utenfor Aalborg.

 Hvor man kan stå opp og kjøre Northug-rykket før frokost på deres gym :

Besøke hester!!!   Ta en 10 min pop up work out!!!   

Eller en liten work out ute på plenen i regi av en av trenerne på hotellet!

Og tror du jeg ble glad da jeg så hva han hadde med seg! (Foruten tunge Kettlebells så rumpa mi dirrer den dag i dag!) Ei musikkkasse vel!!!!!

Han kjørte metallmusikk, men da tok DJ Pop Up et lite grep og styra musikkshowet som besto av alt fra Thomas Jack til Andhim og Sash!

En annen detalj jeg satte umåtelig stor pris på, var rokkeringen som hang ved siden av rommet mitt!!! 80 swing før vi møtes til en runde i baren. Det kan jeg godt lige!

Må også nevne den digge og sunne maten! Skyr med bær til frokost!

Kjøtt eller fisk til middag, henta fra en sånn bindestreks-meny vettu. Karl Johan-cræme som bader i en lake av Onkel Rolf-kompott med en tvist av scum a la frøken Ditte. In other words, husker ikke bæra av hva dette het, men det gjorde godt i magen kan jeg fortelle deg! 

 Og dessert! Ikke minst!  

Og dessuten tar de deg med på en liten svømmetur, uansett vær og vind!

Her kan man være kreativ vettu. Kjøre litt styrketrening med en tung stokk!

 

Dette artige sportshotellet ligger fire steinkast unna Aalborg sentrum, med andre ord 3 små mil. Og titter man innom Aalborg anbefaler jeg cafeen Penny Lane! Sjukt mye digg!  

Nå er Danmark-eventyret over, og KK Dagen venter i morgen! Jeg skal være den utgående reporteren til Solveig Kloppen! Det blir bra vettu!

-DJ Pop-