Et menneskelig flagg

Da sola tittet fram i går morges, var jeg ikke snau med å lade kassa for en løpetur i det fri! Og denne gangen fikk jeg med meg Adele på en real rundt Bygdøy! IMG_8117Ikke bare er det fantastisk å løpe rundt her, det er dessuten mye man kan finne på dersom man bruker kreativiteten!

Gå opp og ned på en benk! FullSizeRender(14)

En litt hardere variant. Hoppe opp og ned!

FullSizeRender(15)

FullSizeRender(16)

Ut å fly!!!

FullSizeRender(17) FullSizeRender(18)

Så fant jeg min favoritt-human flag! Må jobbe litt med teknikken da det nedereste benet ikke er i helt riktig vinkel enda. Men det kommer seg sakte, men sikkert. Hyl ut om noen sitter inne med et par gode råd for videreføring av dette menneskelige flagget!

FullSizeRender(13)

Flyter videre inn i søndagen med denne låta her! Merker jeg må snart ut å røre på meg! Nyt søndagen videre!

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/185711501"]