Trene på SATS Elixia?

Hei du! Ja, DU! Du som kanskje ikke er medlem av et treningssenter enda. Du som bruker naturen som din lekeplass, eller foretrekker stueguvlet mens du trener lattermusklene til en episode av Solsidan. Og ja, du har det sikkert helt fint med det altså, men så kommer vinteren da. Utetreningen uteblir, og det frister litt mer å ligge i sofaen enn på stuegulvet, eller hva? Under et pledd? Med en kopp KAKKKAO og litt melkesjokolade med Kvikk Lunsj-smak til( Eh, snakker om meg selv for typ 2 måneder siden). Og den vina på en varm vårkveld smaker litt bedre enn det cardio step hard core maniac-intervall høres ut med det første. Kos er jo selvsagt viktig og nødvendig, men disse gode gymvanene, hvor er de a? På ferie? Til sommeren? Og det kan jo bli ganske ensomt iblant? En skal ikke kimse av vennegjengene som ofte oppstår etter utallige deltakelser på en sen Cardio Energy-time på fredager (Marius Baklid på Elixia Sjølyst, jeg snakker om deg ja! 57 på venteliste. Bøyer meg i støvet på stepkassa di altså!) eller en tidlig løpetime for å kickstarte dagen! (Hedvig Bang. Folk griner når de ikke får plass på morgenløpetimene dine på Elixia Bjørvika!) Eller en uforventa time du bare bestemmer deg for å teste for moro skyld som viser seg å bli din favoritt! ( Anette Marie Haugerud, Poker NMC-hello, morsomste jeg har vært med på! Never stop!) Og så har du disse folkemasse-timene som jeg gjerne kaller de. Rene festivaler for en time! Se for deg en baskethall full av endorfinfylte sprekinger, et musikkanlegg som pumper ut musikk så du skulle tro du var på en sommerfest på den beste klubben på Ibiza. Alle klare for å la seg guide av en spesiell mann (Michael Parchement, snakk om å starte en cardio combat-bevegelse! ) Eller om du ønsker en mer intim fest. En fest der musikken drar deg inn i en liten og mørk klubb og du svever med. Gir alt. Tråkker på! Når endorfintoppen! I det svetten fortsatt siler og hjertepumpa slår har du allerede trykket BOOOK THAT FREAKIN GOOD CLASS på appen din. ( Kjell Olav Engen. Legenden. Mannen. Sykkelkongen. Om dette navnet dukker opp, BOOK DEN TIMEN. Sykkelmagi tatt til et nytt nivå!)  Og dette er bare et lite knippe av de dyktige folka som jobber på SATS Elixia. Og hu her da!

IMG_4598

Hver onsdag møter du på denne kråka her! Da står jeg pent og pyntelig og venter på gjestene mine til morgenfesten som starter 06.30 skarp!

IMG_4146

Er vi klare dere? Er vi klare for å sveve gjennom 30 deilige minutter nå på morrakvisten????!!!

IMG_4156 Så da var det dette medlemsskapet da! Om dere nå ikke er medlem av en treningssenteret fra før av, har jeg en grisegod deal!

Dere kan nå få Priority medlemskap til kun 370,- per måned (ordinær pris 700,- per måned) Medlemskapet gir nordisk tilgang, samt Bislett og Colosseum!

Og det beste? Dere kan bli med meg hver onsdag 06.30 på løpetime!!!!

For et varp! Ta kontakt med meg på stine.hartmann@gmail.com om det frister a, så håper jeg vi sees på mølla!

- DJ Pop Up-