JUST DO IT

JUST DO IT. Seriøst. Bare gjør det da! Løp den ekstra runden rundt Sognsvann som en duracellkanin. Stå opp en time  tidligere enn du pleier i morra for å trene. Kom deg på trening etter jobb også selv om sofaen skriker eller noen prøver om å overbevise deg om å ta årets første utepils istedenfor. Nei, nei, nei! HER SKAL DET JOBBES! SK 2015, 16, 17 OG 18!!!

I fjor høst leste jeg Erik Bertrand Larssens bok, Bli best med mental trening. Som alle andre. Bare to-tre år for sent. Den handler blant annet om å stå opp tidlig, trene hver dag, be the best as you can be and even better...

trapp

Foto: Lars Erik Bakken

Sånt blir jeg litt sliten av. Ikke fordi jeg nødvendvigvis ikke kommer til klare det, men fordi jeg tror at av og til så  er det helt ok, og helt lov, å ikke være en vinner hele tiden. Du trenger ikke være hun som løper 5 mil hver dag. ( Jeg veit det ser ut som jeg er konstant på farta altså, men å ta et bilde til Insta tar faktisk kun et instamoment. Resten av tida trøkker jeg foran en PC som alle andre!) Du trenger ikke sjekke inn på Elixia Sjølyst 06.00 om morran ( Okei. Guilty as chargred, men så jeg har et energilager om morran som ligner en tønne med Red Bull også da. ) Du trenger ikke motstå 60 dager uten sukker fordi Facebook sier du skal. ( BTW, jeg blir vilt imponert om du klarer det altså. Egentlig er jeg bare misunnelig. Alt for glad i sånne rosa puter i smågodthylla og den nye Japp-melkesjokoladen. Fy søren som jeg fikk lyst på den nå..) SHIT JEG GLEMTE Å LEGGE UT ØKT 15 AV 100 ØKTER PÅ INSTAGRAM. FEEDEN BLIR ØDELAGT!!

Så, hva prøver jeg egentlig å si her? (For jeg er jo litt selvmotsigende også...) Jo, det er veldig lov å slappe av i trappa innimellom! Det er lov å slå et slag for sofaen og Candy King. Det har jeg gjort i dag. Slått et stort slag for smågodteriet! Og det var sjukt digg skal jeg si deg! Så digg at det skal jaggu meg skje litt oftere tenker jeg!

IMG_4865

For meg betyr ikke "just do it" nødvendigvis å løpe ned til nærmeste mølle og pese meg i hjel. Det handler litt om å gjøre det du selv vil. Løpe, spise litt godis midt på dagen, slacke i sofaen om du føler for det. Ikke ha så dårlig samvittighet for at du ikke realiserte den store drømmen din i dag eller "visualiserte" målet om å VÆRE DEN BESTE UTGAVEN AV DEG SELV!

( eller Britney Spears om du holder en Britney-fest...)

IMG_8920

Bare gjør det DU har lyst til! Eller som jeg alltid skrev i min Topp skoledagbok da jeg var yngre:

  L

V    E   L

  V

Visdomsord fra DJ Pop Up