KK Sporty

Som den sporty spicen jeg er, er det sabla morsomt å ha en jobb som innebærer at jeg får jobbet med trening. Derfor var det ekstra stas da jeg fikk lov til å være en del av det sproty prosjektet til KK, KK Sporty! Og for første gang i mitt liv skulle jeg jobbe som stylist! Hjelpes. Jeg som aller helst skulle gått i fargerike treningstights hver dag og et par sneakers!

FullSizeRender(5)

Måtte teste lyset først....( Fun fact, fikk trent greit før shooten da denne ballen veide 9 kilo og måtte fraktes fra Elixia Bjørvika til Løkka. Jeg har ikke trikkekort så da gikk jeg. Hei svett i fletta!)

IMG_3419 Vi sanket inn en kjendis til cover shooten! Søstera til han i midten i Bomfunk Mcs!

4909

IMG_3579

Hun er visst litt kjent her i Norge også! Vibeke Klemetsen heter hun. Fikk også med en dyktig dame som tok bilder, Ida.

KK-Sporty14

Første gang jeg har plukka styling! Tenkte gult er kult, så da ordna det seg rimelig fort!

IMG_3500

SNAP! Etter typ fem 90-talls låter fra Pop Up DJ som satte stemningen, en sjukt flink dame på hår og make up som heter Sissel Fylling, dyktige Ida på foto og mye energi fra Vibeke så var det gjort!

  IMG_3568

Og jaggu har ikke pop up dj også vært med på sin egen photoshoot! Fryste rævva av meg( så må squatte den tilbake), men

Fotobakken klarte å fange opp gode øyeblikk gitt!

IMG_4596 IMG_5086

Og slik ser altså KK Sporty ut! Sabla fornøyd altså!

 IMG_5431

Og jaggu ble ikke Bomfunk Mcs-søstera coverstjerne på KK også!!!! Dette bladet er i salg fra 7.april, og

KK Sporty følger med bladet! Kjøp det a!!!! Jeg er sjukt stolt, og gleder meg masse til å jobbe med neste KK Sporty

som kommer ut i august som et eget magasin!!!

kkcoverpaasek

-Dj Pop Up-