Kokken Stine

Av og til (les en gang i halvåret) hender det at jeg slår til med mine kokkekunnskaper (googler meg i hjæl for å finne ut hva som er symbolet for varmluft på ovnen....) I anledning påske tenkte jeg derfor det var på tide å leke meg litt på kjøkkenet. Grunnet mye lek og frustrasjon ble det ikke noe bilde av meg fra selve kokkeleringen, og derfor måtte jeg ta et dypdykk i alle mine kokkerelaterte bilder siden jeg har så mange.  Dette bildet er tatt for et par år siden. Kanskje jeg tenkte jeg skulle starte en matblogg en gang i fremtiden? Det ble med bildet.  Matretten jeg lagde faila fullstendig, og det var ikke snakk om å ta et bilde i etterkant. Det holdt med ett stivt matblogger-smil. IMG_0765

Anywho, i går valgte jeg å slå sammen to ting jeg liker veldig godt, nemlig pizza og blomkål! Før:

FullSizeRender(1)

Etter:

FullSizeRender(2)

Her snakker vi Extreme Makeover!!!

Pizzabunn

1 blomkål 1 egg 100 g cottage cheese 2 ss mandelmel

Så kjører vi på med en en liten raspefest! Rasp blomkålen, mos cottage cheesen og bland inn mel og egg! Stek bunnen på 225 grader i 30 minutter nederst i ovnen. ( Kjenn at bunnen ikke er dvass ved å stikke en gaffel midt i. Husk varmluft a!)

Fyll:

Creme Fraiche (smør et tynt lag utover pizzabunnen)

Rødløk i skiver

Avokado i skiver

Serranoskinke (eller annen skinke om du ønsker. Kan også sløyfes!)

Sopp (som du har surra i vann og peppermix i panna først)

Litt chili

Sett pizzaen i ovnen igjen i cirka 10 minutter og voila!!!

DEN sunne og gode pizzaen jo!!!

And now for some dessert! A woman can never have too much dessert mener nå jeg med mitt enda stivere matblogger-smil!

IMG_0764

Disse sjokokulene passer perfekt til kaffen, som dessert eller som søt snacks!

Ingredienser
100 gram cashewnøtter
50 gram valnøtter
20 stk dadler
Et par dråper vaniljeessens
40 gram kakao
40 gram kokosmasse
1,5  ss kokosolje
40 gram gojibær
Kjør cashew og valnøtter i en food prosessor, og tilsett dadler. Deretter mikser du inn kakao, kokosmasse,vaniljeessens og kokosolje. Hell mørja utover et brett og mos alt sammen med en skje. Tilsett så gojibær og nå kan du begynne å rulle ut små sjokokuler! La kulene stå kaldt i cirka en time i kjøleskapet før servering! NAM!!!! Til og med buddhaen min fikk smake, og han har fått seg en ny favorittdessert sa han!
IMG_7042
Enjoy!
Hilsen Pop Up kokken