Turist i egen by

img_7022-e1450030681395.jpg

Minutter før solen åpnet øynene sine i dag morges, tok jeg med meg Maryam på en popupdj-joggetur! Perfekt måte å starte Oslo-påsken på! Vi møttes utenfor Frognerparken 07.00 skarp. Allerede da kjente jeg på meg at dette kom til å bli en turist-i-egen-by joggetur! Bare se her a! Majestetisk.

FullSizeRender

SÅ var vi i gang. Denne låta dro oss ned til Skøyen:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/143556356"]

I det vi runder hjørnet ved 20-bussen på vei mot Sjølyst, får jeg nesten hakaslep. Jaggu har de ikke satt opp en liten aktivitetspark!!! Herregud, som jeg har lengta etter det i denne byen!! Helt siden jeg så det for første gang i Kina, deretter i Marbella, har jeg vært så sugen på slike apparater i bybildet! Og nå! Endelig!  En treningsperle i byen vår! Mulig jeg er fullstendig bak mål her og ikke har fått med meg disse tidligere, men det gjorde i alle fall noe med humøret mitt!!!

IMG_7026

Step up-time med Maryam hver mandag kl 07.00 i denne parken!

IMG_7029

Digg med dips i naturen ass!

IMG_7028

Så var det den magan da!!!! Jobbe på!!!

 IMG_7027

Måtte klinke til med en til godlåt som sugde oss mot Bygdøy!

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/188979023"]

Og da var sommerstemningen satt! Og når jeg ikke trodde det kunne bli bedre, hva skjer så? Morgenskumringen valgte å skru på sjarmen for Maryam og meg. Vi trodde ikke våre egne snapchat-øyne! En trenger ikke bra kamera på slike dager. Kun en vekkerklokke som står på GRYTIDLIG dere! Here you go. Oslo by dere! Bygdøy! Se her a!

IMG_7025

NATUREN ER SÅ VAKKER!!!

Maryam fant noen andre ting å ta bilde av på turen vår.

IMG_7024

HELLO WORLD! Hva sier du? Verdt å stå opp grytidlig for dette eller? Sol, musikk, utendørstreningsapparater- alt på en joggetur med DJ Pop Up!

IMG_7022

Avsluttet økta med en godlåt for å dra oss tilbake til Oslo sentrum igjen:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/172878983"]

Og husk, det er ikke så mye som skal til for å leke turist i egen by og samtidig få litt mosjon! Det handler bare om å stå opp litt tidligere så man får med seg de beste øyeblikkene/snapchatbildene!

- DJ Pop Up-