Påsken 2015-It`s On!

 Påsken for min del har sjelden vært en tid jeg har forbundet med skiturer, bål, røde kinn og kortspill. I vår familie har det vært litt andre "tradisjoner" i påsken. Med en mamma som HATER alt som har med vinter å gjøre og en far som elsker skiturer, men som også tenker på å beholde familieroen, har det blitt få, om ingen, skiturer i vår familie. Påsken har vi som regel tilbragt innendørs, med et hav av godis og mat da mamma alltid fryktet at vi ikke hadde nok å spise. Til vår lille familie som kun teller tre hoder...Vi satt i hver vår krok i sofaen, gomla godis, leste bok (Jeg lånte Game Boy-en til naboen og runda Speedy Gonzalez 5 ganger)  og slo av en prat eller to. Med andre ord, jeg kjeda rææva av meg!

(Til dere som har en million av slike bilder liggende. F off. Jeg måtte hoppe ut av bilen for å knipse et slikt bilde i påsken for to år siden for å late som jeg var en ekte nordmann på vei til fjellet. Faktum? Stoppa her for å tisse i to sek før det bar avgårde til Oslo igjen. Samboeren min måtte rekke maraton med Keeping it Up With the Kardashians...)

IMG_5563

Derfor tenker jeg ofte på alle dere som stadig vekk klagde (fortsatt klager) over lange skiturer med lite mat, frosne tær og et par ekstra søsken på slep som skrek og bar seg. Tenk på meg da! Jeg som satt innendørs!! Uten en hylende lillebror bak meg. Uten frosne tær. Uten en halvlunka kakao som jeg lengta etter. Der satt jeg med egget mitt i fanget, billigsokkene fra HM som kjentes ut som den deiligste merino-ullen så mye som pappa fyra. Nok av mat, nok av ting å se på TV. Tenk på meg !!! Jeg har aldri ropt: Er det lang igjen nå??!! Jeg er så sulten! Kan vi ikke stoppe og ta en pause??!?!  Det eneste jeg ropte fra sofaen var: Mamma, gidder du å kjøpe med flere sånne rosa puter i smågodt-hylla når du skal på CC Vest? Mamma, kan jeg få mer kakao? Kan vi leie en til film på Video Nova i dag?

Jeg var så overfora på godis og avslapping at det er ikke rart jeg har mark i rumpa den dag i dag!

 Så derfor. Tenk litt på det neste gang dere legger ut på en skitur med hele familien. Noen har det faktisk verre enn deg!!

Hilsen den rastløse frøkna som ble tvunget til å ruge i sofaen hver påske!