TBT LA memories

På dager som denne lengter jeg en smule tilbake til tiden som journalist i Topp da jeg farta som en gærning til LA. Hello good life og t-skjorte vær hver eneste dag!

IMG_0424

Men de har alt for små popcorn-poser ass! Skjer med det...

IMG_0437 Og syklene deres slår min DBS rett ned i støvlene.IMG_7061

Forfattermiljøet i LA er også veldig anerkjent. Spesielt disse to forfatterne:

IMG_1797 IMG_1798 Og på nyttårsaften drar flere LA-folk til Las Vegas for den årlige nyttårskonserten! IMG_1141 Og digg nyttårsmiddag etterpå! IMG_1123 Sjukt fine hotellrom også! I die. For en retroseng liksom! IMG_0520 Kan virkelig anbefale LA for de som sitter med rævva full av penger nå og ikke har et sted å dra i påsken!

Selv drar jeg til Sokna i morra! Nesten det samme. Eksotisk blir det i alle fall! Følg med på snapchat! Kaller meg for stinita!

-DJ Pop Up-