Fashionfrokost they call it

Etter mine tretti kjappe på mølla i dag, stakk jeg hodet innom Milla Boutique Oslo i anledning sommerkolleksjonen til Missoni Home! Med litt blomster og tapas ble det plutselig den sommerstemningen jo!

IMG_6553

Smilte pent til kamera!

IMG_6571

Hadde jeg vært rik hadde garderoben min sett slik ut. Tons av badekåper, en for hver ukedag og til utlåns når venner er på besøk. . Skikkelig Hugh Hefner style!IMG_6562

Og det hadde ikke gjort noe å bytta bort Ikea-sofaen med denne digge lenestolen. Mye mer bloggevennlig!IMG_6561

Møtte også på hu her, selveste Chioma fra Bloggerne!! Har dere sett på programmet? Neste år er Pop Up Dj med vettu!

IMG_6573

Så var det tid for en liten blund. Tar hardt på slike pressevisninger! Godt jeg fant meg en sengekompis!

IMG_6576

Espen Hilton. Trivelig å møte deg slik for aller første gang. Til sengs altså. Og føler vi har starta en ny trend nå. Badekåpemoten. Du vet hvor du så den først! Missoni Home 2015_Milla Boutique_Anti_morgenkåper

 Foto: Hanne Erøy / www.fashioninoslo.com

- DJ Pop Up-