So Stine thinks she can dance

Yes, indeed! Og det fikk jeg greit vist fram på Just Dance denne helgen på Krønsj! Somebody please call fashion police:

IMG_6322

Se denne gladgjengen her a! Ikke rart jeg koste meg!

IMG_4275

Og han her da! Russiske Eugeniy Chausov var helt rå. Bomfunk Mcs in tha house altså.IMG_6402

Discokule! Alle gym bør ha en discokule!

IMG_4141

Fikk med meg zumba-anette! Hu kosa seg gløgg tror jeg! Selv om hun var heeelt ute av takt til tider. Se mer på min Instagram om det. (popupdjstine)

IMG_6388

Sa noen ENERGI????

IMG_4404

Kristin Sudeikis fra New York var også helt fantastisk. Fikk klassen sin til å gråte etter endt time. I positiv forstand altså! Hun fikk nok litt sjokk over at jeg hadde på meg Soul Cycle-genser ettersom hun selv kjente Julie Rice og Elisabeth Cutler som startet opp Soul Cycle. Ble nesten litt starstruck bare der jeg!

IMG_6342

Så har du Tony da. Selveste Tony Stone. Denne gromkaren her har jobba med folk som Salt N’ Peppa, Falco, Diana Ross, Vanilla Ice, LL Cool J, Lutricia McNeal, Kelis, og har laget koreografien til danserne til  Britney Spears, Sisqo, Justin Timberlake, Missy Elliot, NSYNC, Beyonce, Destiny’s Child, Kelly Rowland, Christina Aguilera, Ricky Martin, Gwen Stefani, Lil Kim, Will Smith, Jennifer Lopez, Lorie and Chris Brown. Lista si det!

Bare den buksa roper swag all the way.

IMG_4339

U hawt!

IMG_4149

Anete Jensen fra So You Think You Can Dance Scandinavia lærte meg afrohouse og hvordan jeg skal danse som en gorilla. Om jeg noen gang skulle trengt det liksom.

IMG_6462

For en helg, for en energi! Fra afrohouse til g star hip hop og lyrics-dance. Nå har jeg definitivt snust på en del dansesjangre jeg aldri trodde jeg kom til å prøve en gang! Kan virkelig anbefale Krønsj om dere liker å danse folkens! Stedet til den fantastiske dama i gul t-skjorte her, Christina Støle Therkildsen. Du rocker!!!!

IMG_4270

Nå skal jeg danse meg i søvn!

-DJ Pop Up-