Stine klatremus part 2

For en stund tilbake lekte jeg klatremus sammen med Adidas, men denne gangen var det the real shit!  forbindelse med lanseringen av den nye ullkolleksjonen til Kari Traa skulle jeg faktisk teste en ekte klatrevegg!  Litt smånervøs før utstyret skulle på.

IMG_6218

Testa løypa før vi var i gang. Kom meg en meter opp før jeg ikke turte mer.

IMG_6221

Uten mat og drikke...I alle fall drikke! Passa perf med litt øko-drikke fra Kombucha før klatringa:

FullSizeRender(12)

Møtte også på en trendy påskekylling, bedre kjent som hippiehippiemilkshake! FUN FACT: Min gamle sjef fra da jeg jobba i Topp!

IMG_6246

Og hu her da! Smiler bare jeg ser henne! Camilla, vi var litt av et dreamteam i dag! Gleder meg til neste klatresession med deg!

     IMG_6253

Foto: Treningsfrue

Velger å kalle dette bildet: Ekte klatreglede!

FullSizeRender

Dette kaller jeg: Kan være greit å ta på seg noe annet enn en sort truse under gule ullunderbukser når man skal klatre og har en fotograf under seg.

FullSizeRender(1)

Som dere skjønner så koste jeg meg GLØGG! Dere MÅ bare prøve å klatre om dere ikke har gjort det før! Klatreverket på Torshov altså! Prima sted for lek og moro! Tror jeg har fått meg en ny hobby! Finnes det kanskje et klatremaraton jeg kan dra på etter rollerbladesmaraton i Berlin i september, blir jeg veldig glad om noen av dere sier ifra! Im in!

DSC00506

Foto: Treningsfrue

Flotte Kari pryder KK som er i salg nå! Løp og kjøp!

Kari Traa_14

Og alle var enige om at det var en bra dag!

IMG_6244

- DJ Pop Up