Hver dag er en fest

Ser det ut som livet mitt er en fest? Ja, det kan kanskje virke sånn av og til! Jeg farter hit og dit, og er med på mye rart gitt. Jaggu er det mye moro, men jeg skal faktisk innrømme at jeg er ganske så a4 når det kommer til støkket! Jeg står opp temmelig tidlig, trener som regel, går på jobb og går rett hjem og bor i sofaen til jeg legger meg i 10-tiden! Jeg tror det bare handler om å gjøre små grep i hverdagen som gjør at hver dag blir litt annerledes og innholdsrik! For vi har det jo egentlig ganske bra de fleste av oss? Og av og til tror jeg vi glemmer det. Vi glemmer liksom å sette pris på hverdagen også. At vi har en jobb å gå til. Selv om jeg av og til kunne tenke meg å stå sånn her hver eneste dag:IMG_6055Men sånn er det altså ikke! Av og til står jeg sånn her:

IMG_5992

Jadda. Fått meg ståpult og en artig ball å stå på! Det skal jeg si gjør hverdagen min litt mer spennende!

Små ting, store gleder! Her er min liste over ting som lyser opp min hverdag:

1. Skru på musikken jeg elsker hver morgen!

2. Starte hver dag med litt aktivitet! Du våkner og kroppen blir full av endorfiner!

3. Å gi andre komplimenter! Ja, jeg blir faktisk veldig glad av det selv!

4. Å ta en pause i løpet av dagen der jeg ringer en jeg er glad i. Pappa, mamma, kjæresten min eller en god venninne!

5. Tenke på hvor heldig jeg er som bor i Norge, har en jobb jeg trives med, en familie som bor nærme og mange gode venner.

6. Ståpult på jobb. Nå kan jeg faktisk stå og danse mens jeg jobber!

And the list goes on altså! Tenk på hvilke ting som kan gjøre deres dag litt mer spennende, litt mer positiv og litt mer til en fest rett og slett!

Dagens visdomsord fra DJ Pop UP!