Kollen-søndag

Skiinteressert eller ei, det er noe helt spesielt med det å være i Holmenkollen når det arrangeres en skifestival. Mariusgensere så langt øye kan se, det norske flagget som vaier i vinden og preger dessuten et visst antall kinn også. Lukten av pølser og rosinboller blander seg med lukten av kakao, kaffe og bål. Heiarop på utallige språk og lyden av kubjeller kjemper om oppmerksomheten. KOLLENSØNDAG ALTSÅ. Hvorfor har ikke jeg gjort dette før???!! Jeg, som er vokst opp et steinkast unna dette fantastiske anlegget!! Det skulle altså ta meg nesten 30 år og en kjæreste fra New Zealand som ville føle seg litt ekstra norsk en helg før jeg skulle oppleve dette!!! Og dagen startet med prima utsikt vil jeg si:

IMG_5883

Selv tok jeg det litt mer med ro enn hun over. For en gangs skyld så jeg på andre folk trene framfor å trene sjæl.

Jeg følte det var helt ok å ta en dag fri for all form for trening....

IMG_5876

ASS freaking if!! De hadde selvsagt en planke-konkurranse på Kollen! Gjett om jeg var med i den ulovlig mange ganger a!

Han fyren ble så lei av meg stakkars!!

IMG_5911(1)

Men så fant jeg meg en fyr som var litt mer gladlaks heldigvis! Han var med i en artig dansegruppe som jeg sterkt vurderer å joine på mine eldre dager.

IMG_5908(1)

Dagen føyk forbi. Plutsleig så var det hele over! Min venninne Astrid dukket plutselig opp og flagget Kollen-søndagen inn med meg! Og alle barna var enige om at en skifestival må bli en tradisjon!

IMG_5945(1)