Stine-rykket

For en dag, for noen damer og for en avslutning! I går var det verdenspremiere på skirennet jeg har jobbet med en stund nå, KK Skimila! Gleden var stor da jeg så solskinnet titte frem i går tidlig. Da visste jeg at det kom til å bli en dag som neppe går i glemmeboken med det første. Frognerseteren viste seg fra sin beste side fredag ettermiddag, rett før 500 skiglade damer skulle begi seg ut i World Cup-løypene fra Frognerseteren til Kollen. Og jeg hadde fått det ærefulle oppdraget å varme opp disse damene sammen med den skitekniske ringreven Erik Østli. Sceneselfie var et must: Erik har jobba som speaker siden 199-forever. Jeg er temmelig fersk i gamet. Men det gikk temmelig bra vil jeg tørre å påstå!

IMG_5756

Et skirenn uten en floke? Nei, det skjer ikke! Derfor lagde vi selvsagt vår helt egen floke-låt, KK-floka!

10309133_1052590164754667_6558225353793660884_n

Ble ikke mindre rød i trynet av å få denne kjekkasen opp på scenen. Kursansvarlig i Skiforeningen Lars Amund. Lars Amund hadde mange gode triks i ermet, men dessverre var det en smule for sent  for meg å få inn skiteknikken en time før rennet...

IMG_4009_0_0

Måtte legge ut et bilde på Insta også:

IMG_5526

Men litt mangel på energi rett før start som dere ser

IMG_5691

Heldigvis gikk det bra. Etter knappe 20 meter begynte jeg å kjenne det i beina. Ski? Temmelig uvant å ha på beina. En oppoverbakke ja. Får prøve å løpe da. Og slik fortsatte det. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg løp hver eneste oppoverbakke gjennom hele KK Skimila! Vi snakker Stine-rykket! Dårlig skiteknikk? Mulig det, men jaggu fikk jeg trent! Og hvordan var så løypa?

Vi snakker magi. Fakler som lyste opp løypåa, søte jenter som serverte saft etter 5 deilige kilometer, smøregutter som kunne vært stand in-en til Brad Pitt any given sunday og en horde av Kollen-campere som heier oss fram med kubjeller og heiraop før synet av Oslo by dro oss inn mot mål. Do you believe in magic? Og i det vi kommer i mål møter vi på en ekte World Cup-speaker som heier oss det siste stykket inn ovrer målstreken. WHat at day! Fikk også sånn fancy oversikt etter endt løp:En smule fornøyde etter endt renn:

IMG_5715

Nei, for en dag dere! Takk, Gjyiri, Tonje og Adele! Your rock!IMG_5747