TBT Da jeg møtte M&M

En litt annerledes TBT i dag dere. Denne gangen dreier det seg ikke om kjendiser, men om min tur til New Zealand i fjor påske! Turen startet med et møte med mine favorittkarer M&M!

IMG_4746

Påske betyr sjokoladetid og da mener  jeg NORSK. Påske uten e-stoff godis fra Candy King eller norsk melkejsokolade er som jula uten pinnekjøtt om jeg skal snakke for meg selv. Derfor kjøpte jeg meg bittelitt godteri da jeg feiret påske i NZ.

IMG_4975 Holdt til en dag eller to. Lekte dessuten gaardsjente. IMG_4803

Gaardsjente møter Top Model-spire.

IMG_4830

Og plutselig dukket han her opp da. Sjukt keen på å bli med på en sææææælfie.

IMG_5054

Nei, New Zealand er jaggu meg et artig sted. Til tross for at jeg ikke tilbragte mer enn 2 uker der, lærte jeg meg en hel del.

1.  Skal du snakke med noen på over 50 år, bare smil og nikk. Du skjønner sannsynligvis ikke BÆRA av hva de sier uansett. Tenk deg å se på Home and Away pære dritings og prøv å fortstå alt de sier uten å lese teksten...

2. "A kiwi" er ikke en frukt. Det er en person fra New Zealand. ( Så hva søren skal jeg kalle kiwifrukten da????)

3. Burger Fuel er et must. NZ svar på McDonalds bare MYE bedre. Og de har sweet potato fries! Lord Almighty så godt. Og logoen deres er jo helt killer. Får lyst til å spille tv-spill asap.

burgerfuel

4. Man må ha lappen. Kan man ikke sykle da? Man må ha lappen. Rulle da? Stine, du hadde vært fortapt...

5. De kjører gjerne, hold deg fast, UTEN t-skjorte. I bar overkropp altså. Og de skylder selvsagt på varmen. Sykt spes.

6. Og siden vi er inne på dette med kropp,  de går gjerne UTEN sko på bena rundt i gatene. Free spirit eller ei, jeg hadde ikke orka å tråkke i bæsj, spytt eller andre ekle ting som befinner seg på bakken. Nuff said.

7. Would you like to taste some wine or booze while you are deciding which tampons to get? Yup, på supern hadde de faktisk vin- og spritsmaking da jeg var der!  Farlig kombo med tampongkjøp. Sier ikke mer..

8. FEIJOA er jo kanskje tidenes beste frukt. Finnes typ overalt. Aldri hørt om den før eller sett den, men det går rykter om at du kan få tak i den på Whole Foods i London til typ tre ganger prisen i NZ.

Feijoa_HortResearch

9. Ja, stilen deres er totalt på villspor. Rip Curl og Billa Bong er fortsatt på mote. Kanskje ikke så rart med 8 mnd sommer...

IMG_5044

10. Det er ganske "vanlig" å gå på rockeringkurs. Det kan vi like! Min kommende svigerinne på 30 år hadde 30 rockeringer hjemme. Helt normalt altså. Måtte jo selvagt prøve!

IMG_4985

Litt fun fact der altså om NZ! Skal til nabolandet Australia i junitider så lover dere en fullstendig rapport derfra om likheter/ulikheter fra nabolandet. Nå er det senga på hu her. Skimila i morra!!

- DJ Pop Up-