Cardioonsdag

Rolige dager? Nei, de kan jeg se langt etter du! I dag startet den 05.30 da klokka ringte og jeg spratt opp av sengen! Rett til Mac-en for å sette på låta som definitivt får meg til å våkne fortere enn svint! Viktig å ha energi til morgenløpetimen min som starter hver onsdag kl. 06.30 på Elixia Bjørvika!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=CZooiZiMm9w&w=560&h=315]

DA var dagen i gang! Jeg vekket kiwien min, bedre kjent som Hayden (folk fra New Zealand kalles altså dette. Hysterisk morsomt) Som andre kiwier, er også Hayden et klassisk B-menneske. Men med litt gomusikk og en energipille til kjæreste, har han ikke noe valg stakkars. Nå har han blitt et ufrivillig A-menneske og morgenfotograf. Men greit for han når dette er synet som møtte oss i dag tidlig!

FullSizeRender

Fuglene sang og det luktet vår! Men treningsøkten min stoppet ikke der!  I forbindelse med den nye treningsappen til Nike , Nike Training Club, fikk jeg kjørt meg godt med en gjeng flotte damer Camilla @treningsfrue Pia @piaseeberg,  Karoline @alkaroline og Helene @kunnskapsriktrening!

lllllllllllllllllllll

 Ussain Bolt-give it to me!

kkkkkooo

 To svette, mangla bare en badehette! Pia fra Shape Up ga virkelig gass på timen i dag! Tok triceps-push ups til den store gullmedaljen! Jeg vil også, Pia! Du må lære meg trikset...

IMG_5370

Økten besto av alt fra hoppende utfall til push ups og knebøy. Høy intensitet-raskt ferdig. Det er sånn vi liker det!

DSC09813

Foto: Camilla (@treningsfrue)

Vi ble temmelig svette som dere ser! Skal definitivt sjekke ut appen senere!

-DJ Pop Up-