Stine klatremus

I forbindelse med lanseringen av den nye løpeskoen til Adidas, Ultra BOOST, fikk jeg lov til å leke meg i tidenes kuleste klatrestativ!

IMG_5300IMG_5252

Vet hva jeg skal ønske meg til 30-års dagen min i alle fall! 17. november folkens! Hint hint!

IMG_5309

Og slik ser den altså ut!  adidas Ultra BOOST. The Greatest Running Shoe Ever

Sammenlignet med den forrige boost-skoen som består av 80 prosent boost, består Ultra BOOST skoen av en mellomsåle som kan skilte med 100 prosent BOOST faktisk! Og det kjennes! Jeg fløy virkelig gjennom luften da jeg testet skoen:

[wpvideo 4hM4QR0r]

 Skal teste den på løpetimen min i morgen tidlig kl 06.30 på Elixia Bjørvika!

Meld dere på da vel!

 Og fun fact: Innovasjonsteamet til Adidas har forsket på at en løpers fot kan ekspandere med opp til 10 mm under løping!  Når dette hindres på grunn av stramme sko, kan man raskt få gnagsår eller det kan føles ubehagelig. Sikkert en del som kjenner seg igjen her! For å unngå dette er Ultra BOOST utstyrt med en overdel som lar foten ekspandere uhindret og naturlig! Fancy! Ikke rart hu her er klar for å løpe ei mil eller to!

SS15_Boost_PR_Act_26_3x2

På eventet skulle det ikke stå på kreativiteten. Det var som å være et lite barn igjen! Som var med i en litt annerledes episode av Fangene på Fortet! Manglet bare mannen i tårnet.

IMG_5283 IMG_5290 IMG_5291

Som jeg gleder meg til å teste disse i morgen!!!

-Dj Pop Up-