Babes on blades

Så var man tilbake fra Berlin den by! Og FOR en by det er! Spesielt for en rulleentusiast som meg selv! Tenk at de har en helt egen lekeplass for oss rullegale a! En nedlagt flyplass kun 15 minutter unna bykjernen der man kan boltre seg fritt rundt på sykkel, til fots, på skateboard eller rulleskøyter! Tempelhof flughafen har vært stengt siden 2008, og har siden den gang vært åpen for publikum. Det ble gjennomført en folkeavstemning i Berlin om hvorvidt de skulle stenge flyplassen, men ettersom over 60% stemte i mot forslaget har flyplassen blitt et hangout sted for den aktive Berlin-beboeren og andre rullegale turister!IMG_4793 @antiinsta knæbba mobilen min i to sekunder. Det er nemlig ikke bare bare å rulle i to grader! Vi snakker tre lag med ull. Mye klesstyr. IMG_0108 Men passe gostemning når man først er i gang!

[wpvideo wyiqJUoR]

Bena i været de som gjerne skulle sett dette symbolet litt oftere på norske veier!

FullSizeRender-2

Tok oss et velfortjent bad etter lørdagens rulleøkt! IMG_4877

Og dro på gymmen senere! FullSizeRender-3

Før det var på tide med litt mat! Og tror du jeg ikke fant søtpotetchips a. Tidenes beste! Crackers het restauranten. IMG_4923 I kategorien: Hva en treningsjunkie googler 9 om morran når hun våkner opp i en ny by: IMG_4937 Nei, for en tur dere. For en by. Må nok snart tilbake! Skal ikke se bort ifra at jeg melder meg på halvmaraton den 27.mars!

IMG_4751 Et ønske jeg slang oppi denne ønskebrønnen her! På restauranten Hans Im Glúck. Kanskje det dukker opp en Berlin-tur i pop up-postkassa mi? Da hadde jeg blitt glad gitt! IMG_4984