Friday funday!

img_4654-e1425039218740.jpg

YES! FREDAG! FREITAG! Noen som er klare for helg? Det er i alle fall jeg! Enormt klar vil jeg nok si. Skal sitte helt stille i den sofaen du ser over her. Slappe av, senke skuldrene, drikke grønn te i vinduskarmen...KØDDA!!! Skal jo selvsagt ikke det! Her er det litt av en energiweekend i vente!

Tjuvstartet derfor helgen i går med å kjøpe en bil. Fikk litt drinker med på kjøpet. Men hakke lappen da, så ga den bort!

FullSizeRender

Er mer glad i å rulle skal jeg innrømme! Og da passer det jo UTMERKET at jeg har booket meg en tur til Berlin i morgen!!! JADDA! Ich heise Schtine und ich fahre aus Berlin!!! 10606368_822370674469811_8456870119321526728_n

YUP! Her skal jeg rulle inn lørdagen da! Berlin Tempelhof! Lander 09.00 skarp og drar rett hit. Da snakker vi ivrig rullefrøken.

hhhhhh

Envy much? Ja, det skjønner jeg godt! Så når du ligger der i fosterstilling i morgen tidlig og hører regnet utafor vinduet (spådd regn i Oslo i alle fall! Suck on that!) tenk på hvor jeg er a! I Berlin i strålende sol og ruller rundt på denne flotte banen med musikkspilleren min på ryggen. Herrehatt. Så gøy det blir!

Tar med meg @antiinsta som har laget en helt okei spilleliste vi skal rulle rundt til!

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/playlists/83403415"]

Følg meg på snapchat for updates a! Kaller meg for stinita! Eller Instagram: @popupdjstine! Spreke oppdateringer coming your way!

-DJ Pop Up-