HVILEDAG

cover-27-e1424603813457.jpg

Søndag. Pust inn pust ut! Tid for å hvile. Slappe av. Hente seg inn til hverdagens tjas og mas begynner igjen på mandag. Eller? Jeg må nok innse at jeg er meget dårlig på å slappe, men i dag tok jeg altså et grep! Popupdj tok rett og slett en hviledag!  Kan du tro det?!? Spent på hvor jeg skal gjøre av all energien min...Fikk derimot brukt litt energi i går. Da var jeg på fest gitt! Lenge siden sist, så jeg måtte liksom ta den helt ut følte jeg. Kjøpte meg derfor litt partydasspapir for å sette stemningen hjemme først.

IMG_4503

Så var det outfitet. Og til de av dere som lurer på mine inspirasjonskilder, det er liksom så mange! Vanskelig å velge liksom. Men denne låta er jo en av dem. Superhero av Daze. Bubblegumdance-trioen ga ut Tamogotchi også, som sikkert mange husker. Savner min Tamogotchi ass. Anywayz, here u go:

IMG_4420

Fikk meg heldigvis litt mer glitter på festen også:

IMG_4502 Til og med vinen var pynta! IMG_4505

Måtte gjøre litt push ups i paljettskjørtet. De spilte jo tross alt gomusikk!

FullSizeRender

Noen som overgikk armpyntinga mi gitt:

IMG_4466

Marit feiret sin 30-års dag, og hadde leid inn en flyvende enhjørning til festen sin. Litt voksent spør du meg. Godt vi hadde lysekrona som gjorde festen litt mer løsslupen.

IMG_4504

Klarte faktisk å holde ut til klokken 01.00! Da var jeg rett og slett litt trøtt i trusa. Men det var ny rekord tror jeg! Derfor blir det hviledag på meg i dag! Sånn her skal jeg prøve å ha det i hele dag(les 5 min) Neida, men planen er i alle fall å ikke løpe opp til Kollen med det første! Namaste og ha en fin fin søndag!

IMG_4404