Lørdagsmila

Jadda! Lørdag! Kan sove lenge! Dra seg i senga, slappe av ved frokostbordet..Og SÅ. SÅ er det kanskje noen som har lopper i blodet akkurat som meg, og planlegger en løpetur i dag! Vanligvis kjører jeg intervalløkter på 30 minutter, men i dag kjenner jeg at det blir en 60-minutters altså! Skulle vel helst sett at våren var her slik at jeg kunne drive med ting som dette:

2014-08-10 11.45.59

Men innser at det er en stund til! Derfor kan jeg heller drive med sånt:

IMG_1476

Og litt sånn her:

IMG_3346

Og jeg har selvsagt tenkt på alle dere andre som planlegger en løpetur i dag også!

Derfor har jeg laget denne spillelisten, en lengre versjon av denne altså!

[spotify id="spotify:user:stinehar:playlist:4eWshT8W5cMkGUlM71eR2g" width="300" height="380" /]

Nyt lørdagen da, sprekinger!

-DJ Pop Up-