#tbt Da jeg møtte Chuck Bass! XOXO

Vi må nok spole fem år tilbake tenker jeg. Gossip Girl-feberen herjet som verst, og alle var stormende forelsket i Chuck Bass. Meg inkludert. Han var bad boyen vi alle synes synd på. Han var så mystisk. Så slem, så kjekk, så utrolig irriterende DUST og attraktiv på en og samme tid! HELLO MAMA. YUP. Stine 23 år ble Stine 14 år på ett minutt. Heldigvis merket han ikke det. Ikke i det hele tatt tror jeg. Jeg bare måtte finne en tilfeldig T-skjorte i skapet mitt som jeg følte meg vel i...

08_ed_stine

Og tror du ikke praten gikk lett og ledig da! Herregud! SOM vi bånda! Over musikk, hang outs i London og det store utland. Jeg tror vi der og da var BFFS( les kjærester) i 20 minutter. For meg virket intervjuet som en evighet. Verdens beste drøm hadde endelig gått i oppfyllelse! For han var dette bare pausen før lunsj. Men jeg vet, innerst inne, at han husker meg den dag i dag! Hvorfor? Jo, hver gang han tar på seg sokker! Jeg ga nemlig Chuck (som egentlig heter Ed. Hello Ed. Okei, er du 50 år eller? ) et par sokker! I love girls står det på sokkene han fikk i gave av meg. Derfor vet jeg at han fortsatt tenker på meg, minst én gang i uka når han velger ut sine favorittsokker! Det er jo så hyggelig! Intervjuet jeg gjorde med søtnosen kan du lese her:

TOPP08_016-017-1 TOPP8_058-058-

Noen andre som var/er fan av GG?

-DJ Pop Up-