VIP(pe)-party

Da jeg våknet opp i dag tidlig slo det meg hvor sjeldent jeg faktisk bruker mascara. Ikke så rart, med tanke på mine relativt svette og intensive morgenøkter, som gjør at ettersvetten gjerne ikke gir seg før det har gått en time eller to! Skjønneru eller?

 IMG_4116

Derfor fant jeg ut at i dag var dagen for å pønte seg litt! Vi snakker vippe extensions! På tide at disse stakkarslige vippene mine blir tatt med på en liten fest!

IMG_3612

Og jommen valgte jeg riktige dame til vippefesten min. Jenny from the Block, eller Bettys Beauty om du vil! Som den nysgjerrige journalisten som jeg er, lærte jeg litt av hvert om Jenny i dag! Jeg tok en såkalt Q&A over det jeg virkelig lurer aller mest på når det gjelder nye bekjentskap:

Favorittmusikk: House, electronica. ( Favorittbandet var visst Florence and The Machine. Hun er så fan at hun har bestilt dagspass allerede for å se dem på Øyafestivalen! )

Favorittmiddag: Biff, bernaise og potetbåter. Pasta bolognese lå på en andreplass.

Favorittgodteri: Daim. ( Så ikke den komme altså.. Ble litt surprised, da jeg egentlig så for meg Jenny som en smågodt-jente, men så feil kan man altså ta!)

Favoritt tv-serie: Pretty Little Liars

Favorittutested: The Villa

Favorittreisemål: Planlegger en tur til Japan. ( Oj, den var ny! Liker!)

IMG_3619

IMG_3623

Shit, tar noen bilde?? Må pose!IMG_3621

IMG_3620

Fun fact: Jeg fikk cirka 100 vipper lagt på i dag. One by one. Tok litt tid. Hello, ikke rart Jenny og jeg ble godt kjent! IMG_3615

Så våknet jeg opp og bare, okei ble typ sjukt digg nå!

IMG_4101

Jenny var selvsagt helt enig!IMG_4105

Og hvorfor Jenny er min favoritt? Hun spiller partymusikk mens hun legger vippene dine! Hei hå du!

Perfekt for en pop up dj som meg!

[wpvideo w4GUYQDG]

Gleder meg til å SVETTE med mine nye vipper. Om 24 timer vel å merke. TTT som dem sier. Vippene skulle tørke. Vanskelig for denne duracellkaninen som vil alt annet enn å sitte stille! Men det betyr flere spillelister til dere!

- DJ Pop Up-