Date night

img_40411.png

Våknet som vanlig rundt 07.00 i dag tidlig, full av ENERGI. Slo i hjel et par timer på sosiale medier og bedrev dessuten med litt stuegym før jeg plutselig fikk beskjed av kiwien min at det var time to get dressed! And I dont mean to go to the gym, Stine! Høye sko før 12 på en lørdag var nytt for meg! Ei lita flex måtte til!IMG_4033

Kiwien overrasket meg fullstendig med et besøk på dette artige museet med mange flyvende dykkere hengende i taket. Men skjønte ikke helt hvorfor de kinesiske turistene tok bildet av disken med mat når taket var så fint!

IMG_3984

Anywho, de serverte litt mat der også, så det var jo hyggelig. Sjokolademousse, is og masse andre grønnsaker!                     Alex Sushi het visst stedet. Synd vi ikke testa sushien. Får prøve det neste gang!

IMG_4042

Så var det movie time! Og mens vi trasket opp til Saga kino, fikk jeg plutselig øye på noen som hadde tagget navnet mitt på en statue av en eller annen eldre kar! Så artig! Måtte bare ta et bilde!

IMG_4040(1)

Siden jeg er et A-menneske av en annen verden, valgte vi pensjokino kl. 17.00.  The Interview med Seth Rogen og James Franco , som handler om to underholdningsjournalister som får i oppgave å drepe den nord-koreanske lederen Kim Jong-Un. Som tilfeldigvis er sjukt fan av Katy Perry og margaritas...

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=39uD5hpmep0]

En liten detalj for mange, men stor for meg da kiwien min har vært skapfan av denne dama inntil i dag! Endelig kom øyeblikket jeg har venta på. Jeg klarte å fange dette følsomme øyeblikket idet jeg merker at  kiwien min avslører sin facsinasjonen for dette popikonet!

Snill som han er, får jeg fortsatt lov til å bo under samme tak som han, men da kun på én betingelse. At jeg lagde en ny spilleliste til trening! Så derfor, ladies and gentlemen, her har dere kiwiens egen favorittliste når det kommer til trening

[spotify id="spotify:user:stinehar:playlist:3WZXblgFKb7WuaNYMI3zIT" width="300" height="380" /]

Enjoy!