Yoga Girl

img_3848-1.png

Hver gang jeg tar meg en god scrollerunde på Instagram, dukker det som regel alltid opp et og annet yogabilde. Ei blid tutte som sitter og ruger på matta si. Downward dog, upward dog, solhilsen. Pust. Finn din chakra!

(hvor er selvbruningsfilteret til wordpress når du trenger det som mest a...)

FullSizeRender(3)

Selv har jeg enda ikke funnet min chakra. Og jeg har prøvd. Opptil flere ganger. Sist da jeg testet ut hodestående for første gang.Det gikk sånn her.

Derfor var jeg veldig spent på hvordan det kom til å gå når jeg og Treningsfrue skulle teste ashtanga yoga med Vibeke Klemetsen!

IMG_5463

Yoga bunnies klare for sin aller første ashtanga yogatime! Følte oss i alle fall temmelig klare i fargerike yogaklær fra  Run&Relax!

IMG_5475

Møtte også på denne fine frøkna her! Lise og jeg drev med bikram yoga (freakin hot yoga) for en tid tilbake,

og ble vel enige om at det er på tide med ei lita reunion snart!

IMG_5474

Etterpå fikk vi disse!

DSC_0154

Nei, fader. Jeg mener disse! Digge sjokokuler med peanøttmasse tror jeg det var. Det forrige var visst elgebæsj.

IMG_5486

Juicen var også sjukt digg. Laget av ugress eller noe! Sykt at det kan smake så godt! Pur glede altså!

IMG_5493

Yogaen gikk sånn passe bra. Jeg må vel innrømme at jeg er SATAN SÅ STIV, men jeg fikk løsna litt i chakrasystemet mitt tror jeg! Resten av dagen befant jeg meg i en euforisk tilstand, noe som sikkert hadde noe med yogaen å gjøre! Jeg kjente meg rett og slett salig og veldig glad! Dette må definitivt testes mer.

Dagen toppa seg da denne påskekyllingen tok turen innom jobben med litt snacks fra Atkins! Kan vel derfor konkludere med at yoga+digge proteinerbarer  er en meget god oppskrift på lykke! I alle fall hos meg! IMG_5505

- DJ Pop Up-