#TBT One Direction Infection

Som tidligere journalist i ungdomsbladet Topp, har det blitt en rekke kjendismøter opp gjennom årene.Jeg fikk ofte høre at jeg hadde drømmejobben, som forsåvdt er veldig sant! For hvem vil vel ikke møte sine aller største idoler, selv 10 år etter at de var gått ut på dato? Ref Backstreet Boys. I anledning #throwbackthursday, dedikerer jeg derfor denne torsdagen til bandet jeg har møtt flest ganger, One Direction (også kjent som 1D hos den yngre garde). Som ihugga boybandfan på mine yngre dager har jeg alltid vært nysgjerrig, men dog en smule skeptisk, når det dukket opp nok et boyband som skulle "erobre verden". De skal ha PAKKA. Tekstene bør handle om love, hvert enkelt medlem må ha "det lille ekstra", og gutta bør ha et utseende som tiltaler den gjengse fjortis. Og gjennom mine boybandøyne, kunne One Direction krysse av på alle tre punktene rimelig kjapt. Og spesielt denne karen her spør du meg. Harry Styles. Selveste. Hadde jeg bare vært ti år yngre...

1132467-39499I30209-Harry-Styles-big-e1356432681342

Jeg husker det som det var i går. Den 4. januar 2012 begynte planleggingen av fotoshooten vår med 1D. Jeg og redaktør Hillevi Forsman skulle til Brighton, en kystby i East Sussex. One Direction skulle nemlig holde en liten konsert her. Men kva kunne vi egentlig forvente oss av dette bandet som ble dannet av Simon Cowell under X Factor i 2010?  Vel, vi skjønte rimelig fort at dette kom til å ta av mer enn da Chand Torsvik fra Namsos vant norske X Factor året før.

I det vi nærmet oss Brighton Center, hører vi, og skimter, flere ambulanser. Hva har skjedd? Har det vært en ulykke? Brann? Har noen blitt påkjørt? Har gutta selv blitt påkjørt? Neida. Det er bare et par jenter som har besvimt. De hadde fått øye på Harrys rygg i et vindu. Lurer på hva som hadde skjedd om de hadde bytta plass med meg her:

IMG_5067

Det tok ikke lange tiden før merchendaisehysteriet nådde nye høyder. Jeg husker selv jeg tapetserte veggene mine med plakter av band som NSYNC og Spice Girls, og brukte BSB-hoodien min HVER helg, men mitt imperie av bandeffekter virker nå som et lilleputtland i forhold til det 1D har skapt i de mange jenterom verden over. Vi snakker tannpirkere, tannbørster, vodoodukker, varmeflasker, visakort og ikke minst en navlering med 1D-logo på. Hadde hysteriet rundt boyband vært like ille da jeg var ung, tør jeg ikke tenke på hvordan jeg eller jenterommet mitt ville sett ut...

Alltid kos å møte på Harry altså. Han MÅ liksom bare ta en selfie med meg.

Skjermbilde 2015-02-08 kl. 06.42.03

Og hvor hyggelig er det ikke å få et kort fra guttene da? Sjarmtroll!

2013-09-02 11.29.20-1

Jeg kan vel stadfeste at One Direction er et av de kjendismøtene jeg har satt mest pris på i min tid som Topp-journalist! Selv om det ikke slår møtet med Johnny Depp...Men det blir en annen torsdag!

- DJ Pop Up-