Sporty spice

Aiaiai! For en weekend! Sola og minusgradene skulle vel egentlig tilsi at jeg burde spenne på meg langrennsskiene for å øve meg til KK Skimila, men her satt jeg da! Med KAKKAOen min og fyr i peisen som jeg MEKKA HELT SJÆL TENK!

( med en sånn flamable pinne, men anyways. Det ble fyr! )

IMG_3363

Avsluttet lørdagen med et løpekurs på Elixia Ryen ettersom jeg snart skal begynne å ha løpetimer på Elixia Bjørvika. Det må dere bli med på folkens! Klokken 06.15 på tirsdager er planen foreløpig! Frisk start på dagen gitt! 30 minutter intervalløping har vel alle tid til?:)

FullSizeRender(1)

Uken startet også temmelig friskt, med en sporty fotoshoot for KK Sporty! Med en god dose mandagsenergi, 90-talls musikk og glade damer, ble det, om jeg får skryte litt, TIDENES BESTE FOTOSHOOT. Hyggelige folk på Månefisken som til og med hadde lagt ut en rød løper for anledningen!

IMG_3501

Så var vi i gang!

IMG_3417Kødda da. JEG var jo selvfølgelig ikke modell! Men popupdj!

IMG_3461

IMG_3618

Vakre Vibeke Klemetsen var modell!  Bladet kommer ut i påsken! Jeg har gjort styling, mens Ida Bjørvik  tok bildene og Sissel Fylling gjorde Vibekes hår og make up.

IMG_3581

Gled dere til resultatet! Det blir sporty som fy!

Kule Vibeke altså!

IMG_3577