Ryddefredag

img_3245.jpg

I går var det bokstavelig talt ryddefredag. Både på kontoret, men også i trynet. Bryna trengte sårt en overhaling. Ordet "rydde" er generelt et ord mange ser på som negativt. Det kan ta lang tid, og det er heller ikke spesielt morsomt.Om du ikke har en killer ryddeliste da. Da blir det plutselig litt morsomt å rydde!

[spotify id="spotify:user:stinehar:playlist:5dIJBKd2rYlc9Wpvtg5QoA" width="600" height="680" /]

Jeg skjønte tidlig at jeg måtte gjøre rydding til noe morsomt. Det skulle være som en fest rett og slett, der JEG var hovedgjesten. (og ofte den eneste. But hey, jeg hadde det utrolig gøy da jeg rydda rommet som liten og hørte på Cher og Spice Girls for full guffe!)

Siden den gang, har jeg alltid likt å rydde. MEN en annen faktor som gjorde at jeg gikk fra å være en ryddeentusiast til en ryddeelsker, var da jeg fant ut at jeg måtte sikre meg et ordentlig ryddeantrekk! Da jeg var liten, var det frem med Fruit Of The Loom-joggedrakten min som jeg elsket overalt på denne jord, og som jeg ble eldre, vokste kreativiteten. I går gikk jeg derfor all in, og tok på meg noe som jeg ser på som mitt fineste og mest kreative ryddeantrekk per dags dato. Inspo fra denne låta.

IMG_3234

Sølvdrakta. Festdrakta. Ryddedrakta. Kjært barn har mange navn. Dette skal nå bli min faste ryddedrakt (Jeg kan derimot ikke bekrefte at skoene alltid vil være en del av antrekket, men jeg skal iherdig prøve. Kan bli en smule vanskelig ved støvsuging, men desto hardere arbeid!

Sånn. Da var jeg klar for å rydde kontoret.

IMG_3241

Følte også at solbrillene ropte DJ Pop Up

IMG_3231

Før ryddeantrekket var på plass, hadde jeg faktisk tenkt gjennom #dagensoutfit før jeg gikk ut døra. Har nemlig hørt at en liten fargerik detalj kan gjøre alt med et antrekk. Gikk for fargen gul og 6 kilo. IMG_3225

Etter ryddedag på jobb, var jeg klar for opprydning i ansiktet. Nærmere bestemt bryna. IMG_3252

Flinke Christina fra Bettys Beauty hadde en jobb å gjøre!

IMG_3257

Sånn! Da var hun ferdig! Tror jeg sjeldent har blitt så fornøyd altså. Utrolig hva markerete bryn gjør med hele looken min! IMG_3265 Men så begynte hun plutselig å vaske det bort, og jeg må si jeg ble utrolig skuffa: IMG_3270Kødda. Det ble jo dritfint! Hjelper også på at hun spiller litt sanselig musikk i bakgrunnen. Perfekt avsluting på min store ryddedag!

Og du?  Har du et killer ryddelåt, kommenter gjerne under! Trenger å fylle opp lista mi så det ikke blir manko på rydding i heimen! Da blir det en sur kiwi jeg må deale med...Og jeg liker dem søte...

-DJ Pop Up-