Endorfintirsdag

img_2918.jpg

I dag rakk jeg to økter på Elixia! Lykkerus! En meget tidlig en: IMG_2838

..men tror du ikke gymmen var STENGT da jeg kom dit. Seks skarp åpnet Elixia Ringnes Park. Var der 05.45. Det ble noen kalde minutter i kulden kan jeg fortelle deg. Heldigvis var det sydenvarme da jeg kom på jobb, så da var det frem med sydenhatten min. Har to stk faktisk. En som jeg konsekvent låner bort til IT-mannen vår Johan. Da synes han faktisk det er litt artig å hjelpe meg i Excel! IMG_2853

Killer triks dette altså. Skap et lite "moment" for IT-avdelingen når du først trenger hjelp til noe. Da føler de seg verdsatt! Vil gjerne skyte inn at det også hjelper på om man finner ut hva slags musikksmak folk har. Da kan man raskt sette sammen en spilleliste slik at personen føler seg ENDA mer verdsatt. Derfor er jeg godt i gang med lista til Johan. Den består blant annet av AC/DC og U2.

Så gikk dagen, og Dj Pop Up var klar for økt nummer to.

IMG_2889

 Testa ut nye løpetights fra Rönisch. Satt som et SKUDD. Og disse artige fitnesskoene fra Reebok med det passende navnet Cardio Ultra. Visstnok skapt for saltrening, men de funket sinnsykt bra på mølla også kan jeg bekrefte!
IMG_2886

// Svettefest på økt nummer to i dag som dere ser! Og med musikk til selvsagt. Og kanskje ser dere at det ikke skjuler seg en ledning fra mine høretelefoner? That`s right! Trådløse. Vi snakker bluetooth. High tech.IMG_2905

Disse høretelefonene er fra Miiego og satt som ei kule når jeg løp til og med!
FullSizeRender-6
Sitter som støpt!
IMG_2913Avslutta økten med litt lek og moro med KB swings. Nå vet vi jo alle at fargen rosa er den letteste, men det er viktig å matche på trening! Dessuten kan jeg jo ikke ta den helt ut. Jeg skal tross alt ta meg ei lita løpetur i morgen tidlig før jobb! Noe som forresten anbefales på det sterkeste. Å trene om morgenen er faktisk noe av det beste jeg gjør for å holde energinivået mitt oppe dagen gjennom! Derfor gleder jeg meg noe enormt til løpeturene på KK Camp, som virkelig kickstarter dagen kan du si! Bli med a! Og du? Jeg lover god musikk!

IMG_2916