One night in Copenhagen...

ytrhrh1.jpg

Opp og hopp! Det er jo søndag! Kom hjem fra København i går etter en kort jobbtur, og ettersom jeg ikke rakk å presse inn en treningsøkt der  (synd, for landet er jo flatt som fy og en rulleøkt hadde ikke skadet akkurat nå! Kun åtte måneder igjen til Inlineskating Marathon i Berlin, og jeg trenger all den øvingen jeg kan få! ) måtte jeg ta meg ei lita økt på flyplassen.

Squat where you are! 10 ganger 3 med en koffert full av treningsklær og sko. JADDA!

ytrhrh

Energilageret mitt var selvsagt ikke tomt da vi kom forbi sikkerhetskontrollen,  og jeg kjørte derfor på med et par airsquats med rumpestrikk! Hei som det svei!   Flyplass work out er sjukt undervurdert. Skal alltid passe på å ha med meg en strikk samt  reise med en liten koffert slik at jeg alltid kan gjøre et par  squats med vekt dersom jeg skulle ha energien til det. (Øh, typ alltid da eller)

IMG_2726-kopi

I dag sto jeg opp 07.00. (bombe) Skjønte det var litt tidlig for kiwien min som fortsatt var i drømmeland, så jeg lot ham sove. Snill kjæreste ass! Kjørte mitt eget pyjamas party på teppet som jeg måtte vise for hele snapchat.

IMG_2741-kopi

Kaller meg for stinita, legg meg til da vel! Føler virkelig at snapvennene mine kjenner meg ut og inn:

IMG_2534

Stemmer det! Hun her har også temmelig bra koll på hva jeg liker:

IMG_2649-kopi Sikle sikle!

Tenkte å kjøre ei lita økt før marka kaller:

30 squatjump 30 hoppende utfall 30 burpees 30 push ups

Og alle gode ting er selvsagt 3, så derfor blir det tre deilige runder av disse øvelsene.

Effektiv økt som kan gjøres OVERALT. JA, til og med på en flyplass dere!

Ha en sprek søndag videre!