Back to basic

Som yngre ELSKET jeg å hoppe hoppetau. Altså herregud, fantes det noe morsommere å gjøre i friminuttet egentlig? Eller leke sisten? Eller hva med paradis? Tenk så mange aktiviteter vi drev med som vi ikke regnet som trening? Men det var det i høyeste grad!  Og svette ble vi. I alle fall jeg!

Men det var én ting jeg aldri fikk helt til. Å rocke fletta av en rockering. Noe jeg fremdeles har til gode. Derfor synes jeg er så stas å se at dette leketøyet blir dratt fram som et treningsverktøy i dagens samfunn ( For det er leketøy i følge Wikipedia: Rockering, også skrevet rokkering, er et leketøy i form av en enkel, vid ring som blir satt i rotasjon omkring hoftene, midjen, armen eller halsen når en beveger kroppen i en spesiell rytme. )

Men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke alltid kjenner på lysten til å rocke etter utallige forsøk som har endt i dass. Da ender jeg heller opp sånn her.

IMG_3061

I 2015 har jeg derfor bestemt meg for å ta grep. Jeg skal bli god på å rocke. Jeg skal søren meg rocke meg til jobb en dag! Og ikke si jeg ikke klarer det! Jeg klarte jo tross alt å overleve et rollerbladesmaraton etter særdeles lite trening, så dette blir piece of cake!  Bare vent!

IMG_3060

Im gonna do it! Dagens motivasjonslåt: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=cNBmIoa6O8A]