Bare litt til...

...sa denne frøkna til seg selv på søndag og jaggu ble det 2,2 mil på mølla! Jeg kunne virkelig ønske at dere alle kunne smake på den endorfinrusen jeg kjente i det øyeblikket jeg så tallet lyse mot meg. Herre mine joggesko altså. Jadda, jeg fikk til og med en pris av Elixi..MTV EMA! Neida. Dette er en annen historie. Vi tar den på en #tbt en gang da vettu! Så har dere noe å glede dere til!

IMG_1133

Tilbake til denne fantastiske rusen som jeg fremdeles lever på. Hvorfor klarte jeg å løpe så langt akkurat på søndag?

Hva var det som gjorde at intervalløkten min plutselig ble til tre intervalløkter på rappen? JO, musikk.

Ifølge forskning øker du utholdenheten din med cirka 15% når du hører på musikk, og musikk stimulerer dessuten området i hjernen som blant annet administrerer utskillelsen av endorfiner. Kroppens eget rusmiddel! Og på søndag ble jeg altså så rusa på musikk at jeg sikkert kunne løpt ei mil til! Jeg kjenner fremdeles endorfinene løpe vilt rundt i kroppen min. Så hvilken låt utløste denne endorfinrusen spør du?

Her skal du få den. VÆRSEGOD! Tenk det a. Rusa i nesten tre dager på grunn av denne låta.

DET er hva jeg kaller treningslykke!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YlzWEEgdiFE]

Nå er det natta herfra. Ny løpeøkt venter i morgen! Og jeg har outfitet klart. Det er jo tross alt fashion week i København nå!

FullSizeRender(12)

-Dj Pop Up-