Yogafestivalen

Okei, jeg vet jeg lovte dere en fingerstand fra yogafestivalen i dag. Det var litt vanskeligere enn jeg trodde. Til tross for at workshopen med Yoganoor varte i tre timer, må jeg nok øve litt mer. Det startet veldig grasiøst skal jeg innrømme. Her var jeg virkelig i mitt ess.

     photo

Prøvde hardt her også som dere ser.

photo 3-4

Henrik er helt ok myk.photo 1-5

Og Naema da. Dronninga sjæl.

photo 2-2

Men så kom øyeblikket jeg hadde ventet på...Først gjemte jeg meg bak noen blomster.

photo 1-10

Så tittet jeg litt på de andre rundt meg...

photo 2-5

Ser ikke sååå vanskelig ut da!

photo 3-5

It¨s all in your head, sa Naema. Bokstavelig talt.

photo 1-3

Jeg innså at jeg måtte prøve inntil en vegg først.

photo 4-4

Måtte visst ta av sokkene for å få litt bedre tak.

photo 5-3

SÅNN! Dette var mitt første forsøk på en hodestående. Sier meg fornøyd!

photo 5-4