Yoga every damn day?

I morgen skal jeg på yogafestivalen. Denne stive stokken her skal iherdig prøve å bøye kroppen i uante posisjoner og lære å "slappe fullstendig av" når det føles ut som muskelen( og kroppen forsåvidt) er i ferd med å rives i fillebiter. Neida. Det skal bli så godt så. Har prøvd å leve meg inn i yogaverdenen med denne boka i dagIMG_2343

Yoga every damn day, sier @yoga_girl. Gjerne oppå et surfebrett sånn her.

IMG_2346

Easy peasy. Jeg testet litt da jeg var i MarKOKO.

IMG_0195

Følte meg nesten litt flink!

IMG_0218

Men så fant jeg WIFI midt på stranda!

IMG_0206

Da ble den yogaen litt nedprioritert skal jeg innrømme. Men i morgen skal jeg gi alt! Downward dog, hand pose, tree pose. U name it. Yoga bunny kan du snart kalle meg. Følg med på bloggen i morgen for å se meg gjøre en han...fingerstand tror jeg vi sier! Jeg har trua! Jadda!

-DJ Pop Up-