#tbt Da jeg hadde drømmejobben

Det er tross alt throwback thursday og hva passer vel bedre med et lite tilbakeblikk til da jeg hadde drømmejobben mange (les alle) tenåringer drømmer om. Journalist i ungdomsbladet Topp. Jeg husker fremdeles mitt aller første kjendisintervju. Nick Carter. Selveste Backstreet Boys-Nick. Som jeg var forelska i Nick. Så forelska var jeg at jeg til og med presterte å kysse i stykker de lyserosa leppene hans på min favorittplakat fra Topp. Noe jeg selvfølgelig klarte å plumpe ut med da jeg møtte han i Stockholm. Det første jeg sa faktisk. Hello. I liked you when I was a teenager. I kissed away the mouth on the poster. Hilsen Stine 14(23) år. Han smilte. Vi tok et bilde. Glemte episoden og femminutters praten med den tidligere popstjernen føltes ut som 30 sekunder. De mest uvirkelige 30 sekundene hittil i mitt 23 år gamle liv. Jeg hadde møtt min store helt!

IMG_7760

Så, hvorfor tar jeg opp dette? Jeg sitter i dette øyeblikk og ser på Bertrands metode på TV3. Han snakker om drømmer og mål. Som yngre hadde jeg ETT mål og EN, stor drøm. Jeg SKULLE bli journalist (check) og jeg SKULLE ha en jobb som fikk meg til å smile hver eneste dag. Og DET har den virkelig gjort. Jeg føler meg så utrolig heldig som har opplevd det i relativt ung alder.

Torsdagene på bloggen min skal derfor ta for seg en del av disse tilbakeblikkene i livet mitt til tiden da jeg hadde drømmejobben. Jeg sier ikke at jeg ikke har en drømmejobb i dag, for det har jeg virkelig! Jeg jobber med trening, reiser og journalistikk, et sammensurium av alt jeg elsker!  Men det er  jo sabla gøy å sitte på disse minnene da!

Nå er det natta. Vekkerklokka ringer 05.30 skarp i morgen tidlig! Jadda!

-Dj Pop Up-