Back to the 80s!

img_6742.png

Vinter=Influensatid og på jobben detter de som fluer for tiden. Meg inkludert. Som regel klarer jeg alltid å lure meg unna forkjølelsen gjennom å kle på meg så det ser ut som jeg har hentet inspo fra Michelin-mannen:FullSizeRender(9)...men denne gangen måtte jeg se meg beseiret. Desa er dett og halsen går på Repsils-diett.

Men DET er ikke det verste. Det verste med å være syk er AT DET ER SÅ HIMLA KJEDELIG. Noe alle kan skrive under på. Det føles virkelig som om du har runda Netflix og HBO samtidig, og det eneste som gjenstår er de halvdøve bøkene du fikk til jul som du såvidt begynte på, men som du innså at du aldri kom til å lese ferdig. Så hva skal man finne på? Et spørsmål med mange individuelle svar selvsagt, men selv har jeg fått oppheng i treningsvideoer fra 80-tallet. HERREGUD så gøy de hadde det! Da var det ikke mye #fitspo og selfies som dominerte treningsverdenen. Her var det PUR treningsglede som sto i fokus. Og et energinivå som ikke ligner grisen. Jeg vil ha en tidsmaskin NÅ!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ozoTzkCeO-A]

Selv var jeg purung på 80-tallet(født i 1985), men likevel har jeg alltid hatt et forkjærlighet til dette tiåret, og spesielt til musikken. Så om du er syk, eller bare kjeder rævva av deg, og føler en eller annen tilhørighet til da Ball-genseren var the shit og rubiks kube var lørdagsunderholdningen, sjekk ut sendingen min fra da jeg jobbet i Radiorakel!

Back to the 80s! ( Ikke akkurat så stø på verken radiostemmen eller språket, men vi må jo alle begynne et sted!)

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/187177709"]

https://soundcloud.com/stine-hartmann/01-skal-me-leika