Kan jeg få en pølse?

2014-04-05-13-50-291.jpg

Søndag i heimen, og alt er som normalt. PCen er planta i fanget mitt, på kjøkkenet sitter kiwien min og leser norsklekser. Klassisk mann som han er skal han klare alt selv, så hjelp DET ønsker han ikke. Greit for meg. Det gir meg tross alt litt humor i hverdagen. Som når han ber om en pølse i kassa etter å ha handla litt(øh en del kilo) smågodt til meg.

2014-04-05 13.50.29

Heldigvis har de ikke pølse på Yummy Heaven. Kiwien fikk en pose av den snille damen og takket høflig. Nå er han på Skype med familien i New Zealand. Et land som ligner ganske så mye på Norge igrunn, men det er hakket varmere. Dessuten har de skikkelig rar engelsk som jeg ærlig talt sliter med å forstå innimellom. Jeg prøver å tenke at jeg er med i en epiosde av Home And Away, men det er verre enn som så. Disse kiwiene er jo ikke noe særlig glade i å bli sammenlignet med australiere, forståelig nok. Men når sant skal sies, er det ikke de store forskjellene altså. Fint at kiwien min ikke kan lese norsk ennå. Tror jeg sletter denne posten når den dagen kommer. I 2040. Den dagen blir det pølser på menyen.