En arbeidsdag i Nordmarka

Morgenfugl som jeg er, starta jeg dagen i marka rundt 08.00 med den überspreke Knut Ole Myrberg, som jeg kjenner fra tida da jeg  sto på rollerbladesmaraton i Berlin! 

FullSizeRender.jpg

Sist gang jeg traff han var i oktober 2015 da vi var på en "moggetur" sammen i Oslo. ( En motiverende joggetur med litt mer motiverende pep talk enn vanlig! ) Akkurat som jeg jobber etter mitt #jobbepå-mantra, er KO fast bestemt på at viljen velger virkelighet! Og jeg er så enig!😛 Når du tror du er helt DÆV, ja da setter du inn det ekstra giret og veit at du klarer minst 50% til. Se på det som dessertmagen din. Du er møkkamett, men har plass til en liten dose candy king, sant?

IMG_0689.JPG

Dagens etappe besto av sykling, trilling og markavandring fra Sørkedalen til Spålen så Kikut før vi endte i Sørkedalen igjen! 

IMG_0675.JPG

Den siste tida har jeg prøvd å Google mapse meg fram til skjulte perler, og i dag fant jeg en av de gjennom KO. Spålen er en innsjø i Ringerike kommune i den nordlige delen av Nordmarka, og er du glad i å fiske, ta med stanga! Folk har fått ørret på 6 kg her!

IMG_0680.JPG

FullSizeRender.jpg
IMG_0683.JPG

Ei litta strand helt for oss sjæl! 

IMG_0677.JPG

IMG_0687.JPG
Ikke helt da! Fikk besøk av disse!

Ikke helt da! Fikk besøk av disse!

FullSizeRender.jpg

Og husk, det er viktig å behandle naturen med respekt når du ferdes her❤️

FullSizeRender.jpg

Fra flotte Spålen tok vi oss videre inn til Kikut og spiste smågodt, cottage cheese-rundstykker og solskinnsbolle! SÅ glad ble jeg for å stoppe her og fylle på med energi:

IMG_0676.JPG

Turen ble på rundt 5 mil, og det holdt for hu her som aldri før har sykla så langt 😂

Takk for tidenes tur, KO! Viljen velger virkelighet selv om rumpa mi i dag egentlig ville valgt sofaen etter 3 mil!

IMG_0674.JPG