Hviledag i (Jotun)heimen

Å finne roen i Jotunheimen er en enkel sak, men det er enda bedre om hytta/stedet du velger å tilbringe litt tid på ikke har WIFI tilgjengelig og Ingen Tjeneste lyser i venstre hjørne. DA først kjenner du på zen-mode og tar deg kanskje mer tid til å prate med andre du møter på din vei, istedenfor å sitte med huet i mobilen for å laste opp dagens Insta-catch. ( Joa, jeg er der sjøl, men disse pausene fra digitale duppeditter er sjukt digge!) 

Etter Besshø-opplevelsen tok Annika og jeg to hviledager. Ufrivillige vel å merke. Den ene ble tilbragt på Memurubu (ja, de har WIFI og 4G. Flashpackers mekka på lik linje med Gjendesheim) der dagen besto i dette :

IMG_0843.JPG
IMG_0840.JPG

Yes, vi spiste oss fete. Etter matbonanza på Memurubu tok vi båten ( Kåre Johan❤️) videre til stedet der DNTs eldste hytte ligger, Gjendebu.

IMG_0916.JPG

Snakk om fin inngang til hytta 🙌

IMG_0911.JPG

Her, i Ingen Tjeneste-land fant vi roen og noen artige mennesker vi tilbrakte tid med! 

IMG_0912.JPG

På Gjendebu kan du bo på ulike rom, (avhengig av hvor mye klaus du har) , eller du kan telte! Som selvsagt er den beste opplevelsen spør du meg...

IMG_0914.JPG
Kassa mi er alltid med på tur! Samt denne kjekke drikkeflasken✌️

Kassa mi er alltid med på tur! Samt denne kjekke drikkeflasken✌️

IMG_0915.JPG
IMG_0918.JPG

HIT skal jeg definitivt tilbake. Med friske føtter og null smerter i ribbein slik at vi faktisk kan bruke føttene til å komme oss til Leirvassbu framfor en humpete busstur! Next time!